Personal Training in Hoorn / Zwaag

Personal Training in Hoorn van Wesley KelderBen je op zoek naar personal training in Hoorn? Wil je niet zomaar “personal training” maar wil je meer aandacht voor bijvoorbeeld specifieke doelstellingen? Met mijn 15+ jaar ervaring, expertise en persoonlijke aanpak help ik je bij het bereiken van jouw specifieke fitnessdoelen.

Mijn naam is Wesley Kelder en ik geef als personal trainer in Hoorn verschillende specifieke trainingen. Ik train en coach personen met verschillende doelstellingen zoals:

 • Afvallen
 • Spiermassa aankomen
 • Conditie training
 • Explosiviteit verhogen
 • “Ik wil me fit en vitaal voelen” doelstellingen

Personal training in een eigen Prive Gym?

Je krijgt zowel personal training als een eigen privé sportschool! Dit is een nieuw en super leuk concept waar mijn team en ik verschillende baanbrekende ideeën bedenken.
Je krijgt zelfs de sleutel om zelf te trainen in een 100% eigen privéruimte die je “gratis afhuurt” door je in te boeken via een online systeem.

Ik heb een luxe personal training studio ingericht samen met mijn bedrijf Muscle Concepts. Dit is gevestigd in Hoorn / Zwaag met als adres: De Corantijn 31-L.

Ben je geïnteresseerd wat ik als personal trainer voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via [email protected] of WhatsApp / Bel op 06 21 25 4004.

Meer dan Personal Training: Voeding & Gezondheid

Trainingen en begeleiding doe ik puur vanuit mijn passie. Ik ben eigenaar van een goed lopend online marketingbedrijf en het sport/gezondheidsbedrijf Muscle Concepts. Personal Trainingen en Levensstijl begeleiding past daar natuurlijk als mooie brug ideaal tussen.

Naast fysieke trainingen heb ik Orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd en mijzelf gespecialiseerd via meerdere masterclasses in Maag, Lever, Darm en microbioom.

Voor de volgende invalshoeken kun je mij altijd aanspreken:

 • Voedingsadvies
 • Voedingsschema’s
 • Wat te eten bij bepaalde (chronische) ziektes
 • Anti-aging: hoe kan ik “jonger worden” en “zo jong mogelijk oud worden”
 • Vertering & Metabolisme
 • Topsport voeding
 • Bloedonderzoek, ontlastingonderzoek & hormonaal onderzoek

Mocht je een volledige levensstijl begeleiding willen? Bekijk dan deze pagina: Levensstijl interventie.

Mijn sportachtergrond & sportspecifiek personal trainer

Ik heb 20 jaar ervaring binnen verschillende sporten waardoor ik meerdere “talen” spreek. Van nationaal competitief judoka, tot karate, kickboksen, voetballer, wedstrijdzwemmen en fitness.

Mede door mijn ervaring in sport kunnen wij samen voor jou een ideaal bewegingsprogramma maken wat voor jouw sport en doelstellingen het beste bij je past!

Personal Training op buitenlocaties in Hoorn?

Wij kunnen verschillende locaties gebruiken in Hoorn en omstreken. Ik heb verschillende samenwerkingen en partnerships door heel Hoorn. Zo kunnen wij trainen op de voetbalvelden van Always Forward, of bij het Sportpark op de Zuiderdracht, in de Prive Gym van Muscle Concepts. Daarnaast kunnen wij bij mooi weer natuurlijk trainen op leuke buitenplekken in Hoorn en gemeente Hoorn zoals:

 • Stadsstrand Hoorn
 • Blauwe berg
 • Grasveld / Strandje Schellinkhout
 • Bodyweight / Calisthenics rekken in Hoorn Kersenboogerd
 • Op de dijk rondom de Hoornse brandweerkazerne
 • Wilhelmina park, vlakbij de bekende Hoornse voetbalclub Hollandia

Wat heeft jouw voorkeur? Personal training binnen een privé sportschool? Of in de buitenlucht? Of een combinatie hiervan?

Samen met mij maak je een ideaal personal trainingsschema waar jij je het prettigst bij voelt en waar jij het meest gelukkig van wordt.

Een van onze hoofddoelen is namelijk: je moet het LEUK VINDEN en BLIJVEN VINDEN! Alleen op deze manier kun je op lange termijn consistentie behouden!

Laten wij jouw levensstijl voor nu en altijd samen veranderen! 🙂

Personal Training voor (top)sporters

Ben je een topsporter, semi-professioneel sporter en/of heb je talent + ambitie om naar topsport toe te werken? Super tof! Ik kan je helpen met personal sportspecifieke trainingen waarbij wij exact de spieren en de spierfuncties targetten die essentieel zijn voor een optimale prestatie binnen jouw sport.

Daarnaast werk ik samen met een groep high end personal trainers met wie wij samen verschillende trainingen op verschillende locaties met verschillende trainers kunnen inrichten.

Wil je nog beter presteren in jouw sport?
Dan gaan wij bij topsporters altijd ook een stapje verder kijken dan alleen trainingen. We nemen direct jouw huidige voedingspatroon onder de loep en je zult parallel een persoonlijk voedingsschema krijgen. Alles uitgeschreven en uitgerekend o.b.v. wetenschappelijke formules en wetenschappelijk onderbouwde literatuur!

HEALTH & PERFORMANCE

Voetbaltrainer jeugd O-7 bij voetbalclub Always Forward

Sinds 2022 ben ik vrijwillig voetbaltrainer van de Kabouters en Jeugd onder de 7 jaar bij de Hoornse voetbalclub Always Forward.always forward voetbalclub hoorn Tevens doe ik ook de coördinatie (groepsleider) van alle O7 teams + het coachen van O7-1. Dit is puur uit liefde voor de kinderen wat ik echt zie als een stukje ontspanning. Natuurlijk heb ik zelf een voetbalachtergrond en kan ik ook oudere voetballers begeleiden in hun krachttraining en explosiviteitstraining (plyometrische trainingen) om bijvoorbeeld sneller te kunnen sprinten, sneller te accelereren, hoger te springen, wendbaarder te worden etc.

Hellow, hoe kan ik je helpen?